torek, 4. december 2012

Glamurozne frizure in lasni dodatki za novoletno zabavo | Portia Shop



Novo leto je pred vrati, našla si popolno obleko in čeveljčke za silvestrsko zabavo, nisi pa še pomislila na svečano frizuro?
Če bi na silvestrski zabavi rade bile elegantne a vseeno  zapeljive si omislite nežne kodre. Če imate kratke lase imate 3 rešitve ali se odločite za vedno večji modni trend lasulje, lasne podaljške ali pa CLIP ON lasne podaljške, ki si jih vstavite same. Pri skodranih laseh je čudovito, da frizura deluje proprosto in seksi že z nekaj kodri. Če pa imate krajše lase, pa postanite malo drugačne za novoletni večer z vpeto kito- preprosto a elegantno.Četudi uporabljate lasuljo ali podaljške si lase operite z balzamom za bleščeč in sijoč videz.
Podaljške, lasne vstavke in lasulje lahko najdete na spletni trgovini Portia Shop. Prebrskajte našo ponudbo in zagotovo najdete nekaj, kaj bo pripomoglo k vaši popolnosti!
Figa
Če so prejšnje rešitve za vas preveč radikalne, vas bo naslednja stala le tri minute dela. Lase razdelite na pramena in jih potegnite na eno stran, da boste dobili drugačno prečo, kot jo nosite ponavadi. Na strani, kjer je več las, jih spnite v divjo figo. Za več prazničnega sijaja jih polakirajte s svetlečim lakom za lase. Če imate prekratke lase, za divjo figo, si pomagajte z lasnim dodatkom-elegantno figo.




















Speti lasje
Visoko speti lasje so že od nekdaj veljali za slavnostno pričesko. Takšna pričeska je primerna za silvestrsko zabavo, poroko, poslovni sestanek ali bilokakšni dogodek, kjer želimo pokazati svojo eleganco. Takšno pričeško še posebej pudari kakšen lasni dodatek, kot zapeljiv klubuček. Bodite edinstvene z modnimi lasnimi dodatki!

Čop
Če imate vedno spuščene lase, presenetite in jih spnite v čop ali elegantno figo. Če nimate goste lase in vaš čop izgleda dokaj žalotno, vam bo naredilo nekaj lasnih vstavkov gostoto, ki vam je manjkala!

Preča s čopom
Lase potegnite nazaj, da dobite prečo na strani. Spnite jih v visok ali nizek čop, odvisno kaj vam bolj pristoji. Iz čopa vzemite pramen las in ga potegnite okoli elastike. Konec spnite s sponko nekje pod čopom, da se ne bo videla. Polakirajte in praznična pričeska je nared!



Ni komentarjev:

Objavite komentar