četrtek, 20. december 2012

Naravni in sintetični lasni podaljški | Portia Shop





Vsaka ženska lahko s pomočjo lasnih podaljškov postane zapeljiva dolgolaska v nekaj urah. Lasje so pomembni za videz žensk in so njen razpoznavni znak. Lasni podaljški so postali modni trend, sprejeti z strani vedno več zadovoljnih uporabnic. Frizerski saloni se trudijo, da zagotavljajo storitev podaljševanja las, ponudniki lasnih podaljškov pa zagotavljajo podaljške za vse tipe in vrste las.

Od vsake ženske je odvisno, zakaj se odloči za podaljške in kaj pričakuje od le teh. Nekatere se odločajo za CLIP ON lasne podaljške, ki si jih lahko same vstavijo in tako postanejo dolgolaske za eno noč – takšne podaljške uporabljajo za pomembne dogodke, kot so maturanski ples, rojstnodnevna zabava, silvestrovanje, poroka.... 

Pri lasnih podaljških je pomembno, da zagotavljajo naravni videz pričeske. Vsaka uporabnica podaljškov si želi, da se ne vidi, da jih uporablja. Prav zaradi tega imamo na voljo različne lasne podaljške in poznamo različne tehnike podaljševanja. Za kateri način podaljševanja se bomo odličile je odvisno od naših želja in od lasnoti naših naravnih las. Paziti pa moramo tudi, kakšne podaljške kupimo in kje.  Spletna trgovina Portia Shop vam zagotavlja izredno kakovostne lasne podaljše po ugodnih cenah in hitrih dobavnih rokih. Z našimi podaljški boste blestele ob vsaki priložnosti, izgledale boste naravno in popolno!

Poznamo lasne podaljške in naravnih las in sintetičnih materialov. Naravni lasni podaljški so sicer predelani, ampak gre za naravne lase. Sintetični podaljški so pa narejeni iz umetnih mas, ampak njihov videz je popolnoma naraven. Jasno pa je tudi, da je cena naravnih lasnih podaljškov višja kot tistih iz sintetičnega materiala.  
Razlika med omenjenima vrstama podaljškov je v tem, kako lahko z njimi ravnamo.   Lasne podaljške iz sintetičnega materiala ne moremo barvati, odločiti se moramo za podaljške, ki so popolnoma enaki naši  naravni barvi las. Tudi oblikovanje je omejeno, kljub temu jih lahko ravnamo in kodramo- ampak pod posebnimi pogoj.










Ni komentarjev:

Objavite komentar